sábado, 8 de enero de 2011

Xerrada en la UB

Ens complau anunciar-vos que el proper 17 de Març, participarem en el curs que està organitzant la Fel (federació d'estudiants llibertaris) de la universitat de Barcelona (UB).

El curs es titula Estudis Crítics des de les Ciències Socials i participarem juntament amb altres i altres ponents com Miquel Amorós en la xerrada anomenada Relacions internacionals i macro-economia II.



(cat)

Nos complace anunciaros que el proximo 17 de Marzo, participaremos en el curso que está organizando la Fel (federación de estudiantes libertarios) de la universitat de Barcelona (UB).

El curso se titula Estudis Crítics des de les Ciències Socials y participaremos junto con otros y otras ponentes como Miquel Amoros en la charla llamada Relacions internacionals i macro-economia II.


jueves, 6 de enero de 2011

La okupació forestal a Radioaktiva


Dilluns passat durant la parada de l'Infotur a Alcoi a un company nostre se li va realitzar una entrevista al programa "La caixa de música" de Radioaktiva.

Si ho voleu escoltar només heu de donar-li al play.
Ir a descargar

(cast)

El lunes pasado durante la parada del Infotur en Alcoi a un compañero nuestro se le realizó una entrevista en el programa "La caixa de musica" de Radioaktiva.

Si lo quereis escuchar solo teneis que darle al play.