miércoles, 13 de julio de 2011

Acampada per la resistencia i la defensa del territori

Es fará a la provincia de Girona en un lloc en cara per confirmar del 1 al 4 de Setembre

Aquesta es una acampada per la resistència i defensa del territori en la que pretenem trobar-nos amb la gent que no acceptem el capitalisme i tenim ganes de fer front al model de vida imposat pel progrés.
Volem que l’acampada sigui un espai de trobada per la posta en comú d’experiències i coneixements. Esta pensada perquè hi hagi una part teòrica i una part pràctica en la que l’eix d’aquesta segona part serà la supervivència.
no només entenem la supervivència com una simbiosi amb la naturalesa sinó que també és una eina molt coherent per tenir autonomia per passar a l’acció enfront les agressions del territori. Creiem que actualment la lluita contra el progrés i la defensa del territori reflexa molts altres tipus de lluites i amb la qual podem incidir en les bases del sistema destructor en el que vivim.
Volem que s’organitzi a partir de totes les que estem a l’acampada, ens agradaria que hi hagués iniciativa,implicació, propostes, tant en el temps de preparació com en l’acampada. Per aquest fet pots aportar les teves propostes a partir del moment en que estiguis llegint aquest escrit,el contacte es:
desarrollismeesmort@gmail.com

Mes informació a http://resistenciaidefensaterritori.blogspot.com/