miércoles, 18 de noviembre de 2009

Activitats anti-MAT pel cap de setmana/Actividades anti-MAT del fin de semana

(Català)

Aquest cap de setmana tenim doble convocatoria referent a la ocupació forestal contra la MAT.
Per una banda, convoquem a unes JORNADES DE TREBALL al bosc ocupat durant el cap de setmana. Els materials necessaris per aquestes jornades són els següents: ciment, cordills, cadenes de bici, cambres d'aire (de bicis, motos...), tubs de plàstic o de metall, mosquetons, candaus, tubs o canalons, material d'escalada, bidons, cubells de plàstic amb tapa, cables d'acer, pintura (o spray), rotoladors, botes del nº 41 o 42, fustes, papers grans (com cartells vells)... A més a més, estaria bé pujar menjar i beure.

Per altra banda, a Barcelona, el diumenge 22 de novembre, a l'Ateneu Llibertari del Besòs (Rambla Prim número 76
L4 Besos Mar), es farà un dinar a les 14 h., seguit d'una xerrada informativa sobre la MAT i la ocupació forestal.

(Castellano)

Este fin de semana tenemos una doble convocatoria referente a la ocupación forestal contra la MAT

Por un lado, convocamos a unas jornadas de trabajo en el bosque ocupado durante el fin de semana. Los materiales necesarios para el fin de semana son: cemento, cuerda, cadenas y cámaras de bicis, tubos de metal o plástico, mosquetones y candados, tuberías o canalones, material de escalada, bidones, cubos de plástico con tapas, cables de acero, pintura (en bote o spray), rotuladores, botas del número 41-42, maderas, papeles grandes (posters viejos)... También estaría bien si podéis subir comida y bebida.

Por otro lado, en Barcelona, el domingo 22 de noviembre, en el Ateneo Libertario del Besòs (Rambla Prim, 76. Metro Besòs Mar L4), se hará un comedor a las 14 h., seguido de una charla informativa sobre la MAT y la ocupación forestal.