jueves, 3 de diciembre de 2009

Diumenge 6 desembre:dinar popular i passi de documental(s)/Domingo 6 de diciembre:comida popular y pase de documental (es)

(Català)

Aquest diumenge, a més a més del dinar popular que anem fent cada cap de setmana, projectarem algun o alguns documentals a la okupació forestal anti-MAT. Posarem el documental "No-M11: the life on the fast lane", sobre la resistència a la construcció d'autopistes a Anglaterra, una lluita que, sobretot als anys 90, va aconseguir que 2/3 parts del macroplan d'autopistes fós desestimat degut als enormes costos que la resistència els hi va provocar. Potser, si hi ha ganes, passarem algun d'aquests : Val di Susa (lluites contra el TAV al nord-oest d'Itàlia), a Burning Rage (sobre els casos del Green Scare -repressió als grups del Front perl'Alliberament de la Terra- a Estats Units...
També comentar que divendres dia 11 de desembre a Girona, es farà una activitat pel tema de l'ocupació i es passaran més documentals. Sobre aquesta darrera convocatòria donarem més informació en un parell de dies.


(Castellano)

Este domingo, además del comedor popular que se viene haciendo cada fin de semana, proyectaremos algun o algunos documentales en la Okupación Forestal anti-Mat. Pasaremos el documental "No M-11: the life on the fast lane" sobre las resistencias a la construcción de autopistas en Inglaterra, una lucha que, sobretodo en los años 90, consiguió que 2/3 del macroplan de autopistas fuera desestimado por los enormes costes que la resistencia provocó. Si hay ganas, después quizá pasaremos algunos de estos:Val di Susa (lucha contra el TA en el noroeste de Italia, A Burning Rage (sobre los casos del Green Scare-represión a los grupos del Frente de Liberación de la Tierra- en Estados Unidos...
También comentar que el viernes 11 de diciembre, en Girona, se hará una actividad por el tema de los bosques i se pasará también algún documental. Sobre esta última convocatoria daremos más información en un par de dias.

lunes, 30 de noviembre de 2009

Punt de recollida de Material a Girona/Punto de recogida de materiales en Girona

DIVERSOS COL·LECTIUS DE GIRONA DONEN SUPORT A L'OKUPACIÓ FORESTAL EN CONTRA DE LA MAT

Al Centre Social La Màquia de Girona (carrer Vern 15-17 ), on hi participen diversos col·lectius de la ciutat, esdevé des de la setmana passada, un punt de recollida de material pels activistes que s'han instal·lat a la base 114 de la futura torre de la MAT. en aquest centre es podran dipositar tots aquells objectes quje les persones que viuen sobre els arbres necessiten per continuar la seva resistència.
La llista de materials necessaris es troba aquí.

Recordem també que a Sant Hilari Sacalm tenim també un altre punt de recollida i d'informació al Casal El Trabuc.


(Castellano)

El centro social La Màquia de Girona(c/Vern 15-17) , donde participan diferentes colectivos de la ciudad, se convierte desde la semana pasada, un punto de recogida de material para lxs activistas que se han instalado en la base de la futura torre 114 de la MAT. En este lugar se podrán dejar todos aquellos objetos que las personas que allá viven necesiten para continuar su resistencia. La lista de materiales necesarios la tenéis aquí.

Aprovechamos para recordar que en Sant Hilari Sacalm tenemos también otro punto de recogida e información en el Casal El Trabuc.