viernes, 27 de noviembre de 2009

Com arribar (cotxe)/Cómo llegar (coche)/How to get there (by car)

(Català)

Us deixem aquí amb la informació textual per arrivar a la ocupacio forestal:

Pera arribar-hi des de l'eix transversal Vic-Girona (C-25), si vens de Vic:

Surts a Coll de Ravell (és una "àrea" de servei) direcció Sant Hilari/Pla de les Arenes/Fontdor (carretera GIV-5411). Continues per aquesta carretera fins trobar un encreuament a mà esquerre que posa St. Sadurní d'Osormort/Vivers Tortadès (GI-5411). Vas continuant fins que trobis una pista forestal a mà dreta que posa Cabanes de Fusta/Cabanes als arbres (és una pista forestal bastant ampla. A l'entrada de la pìsta hi ha una gran pila de troncs). Vas seguint aquesta pista. Després de trobar una masia amb una cadena a mà dreta i un senyal de tràfic, continues per la pista forestal gran i a pocs metres trobes un trencant a mà dreta i l'agafes i tires amunt. La major part de recorregut està indicat amb els punts grocs (a la zona asfaltada al terra i a la zona forestal als arbres)

Per arribar-hi des de l'eix transversal Vic-Girona (C-25), si vens de Girona:

Surts a la sortida de Sant Hilari. Abans d'arribar al poble hi ha un trencant a mà esquerre que posa Font Vella, SA. Agafes aquesta carretera. Al final d'aquesta carretera trobes una rotonda i has d'agafar direcció Pla de les Arenes/St. Sadurní d'Osormort. Continues per aquesta carretera fins trobar un encreuament a mà dreta que posa St. Sadurní d'Osormort/Vivers Tortadès (GI-5411). Vas continuant fins que trobis una pista forestal a mà dreta que posa Cabanes de Fusta (és una pista forestal bastant ampla. A l'entrada de la pista hi ha una gran pila de troncs). Vas seguint aquesta carretera. Per arribar està indicat amb punts (als arbres) de color groc. Després de trobar una masia amb una cadena a mà dreta, continues per la pista forestal gran i a pocs metres trobes un trencant a mà dreta i l'agafes i tires amunt. La major part de recorregut està indicat amb els punts grocs (a la zona asfaltada al terra i a la zona forestal als arbres).


Para llegar desde l'Eix Transversal Vic-Girona (C-25), si vienes de Vic:

Se coge la salida de Coll de Revell (se llega a un área de servicio) y se coge la carretera que indica "Pla de les Arenes" (GIV-5411). Se sigue en esta carretera hasta encontrar un cruce a mano izquierda que indica St.Sadurní d'Osormort (GI-5411). Se sigue por ella hasta que a mano derecha encontramos una pista forestal que indica "Cabanes de Fusta/Cabanes als arbres" (una pista forestal bastante ancha. A la entrada de esta pista hay una enorme pila de troncos). Se sigue esta pista unos minutos. Al rato, a mano derecha veremos una masia con una cadena en la entrada y una señal de trádico, y unos metros más adelante un desvío a otra pista a mano derecha que hace subida. Se coge esa pista y se va siguiendo hacia arriba. Buena parte del trayecto tiene unos puntos amarillos que indican la dirección (por ejemplo, el desvío hacia la nueva pista forestal está indicado con un punto amarillo en la roca, y desde alí hay que seguir los puntos de los árboles.

Para llegar desde l'Eix Transversal Vic-Girona (C-25), si vienes desde Girona:

Desde l'Eix se coge la salida Sant Hilari Sacalm. Antes de llegar al pueblo hay un desvío a mano izquierda que indica Font Vella S.A. Se coge esa carretera. Al final de ésta llegamos a una rotonda y se coge la dirección Pla de les Arenes/Sant Sadurní d'Osormort. Se sigue por esta carretera hasta llegar a un cruce a mano derecha que indica Sant Sadurní d'Osormort/Vivers Tortades (GI-5411). Se sigue por ella hasta que a mano derecha encontramos una pista forestal que indica "Cabanes de Fusta/Cabanes als arbres" (una pista forestal bastante ancha. A la entrada de esta pista hay una enorme pila de troncos). Se sigue esta pista unos minutos. Al rato, a mano derecha veremos una masia con una cadena en la entrada y una señal de trádico, y unos metros más adelante un desvío a otra pista a mano derecha que hace subida. Se coge esa pista y se va siguiendo hacia arriba. Buena parte del trayecto tiene unos puntos amarillos que indican la dirección (por ejemplo, el desvío hacia la nueva pista forestal está indicado con un punto amarillo en la roca, y desde alí hay que seguir los puntos de los árboles.

(English)


First off, you should arrive to Vic or Girona. From both these cities you should be able to drive/hike/bike to the road C-25 (or eix Transversal). Independently where you come from, you should take the exit called Coll del Revell, which basically is a gas station with a restaurant. Just in front of it, there's a small road (GIV-5411) which heads to Pla de les Arenes. Follow this road for some 5 or 6 km. until you find another road (GI-5411) heading to Sant Sadurní d'Osormort. 2 or three km. in this road, on the right hand you should see a big pile of chopped wood with directions to "Cabanyes als boscos", which is a sand forest road.You should follow this one for a while... It's always up and up, but in some point a downhill starts... when this ends, you should see a house on the right. Pass this house and about 100 metres ahead there's a new road at your right. It has a small yellow point painted in the rocks. From then on, you should follow this yellow points which will get you to the occupation.